AFGELAST: Samen Zingen avond

Lieve mensen, n nDe kerkenraad heeft maandagavond jl. de geplande samen zingen avond afgelast. Zij vinden het nu NIET verstandig –i.v.m. covid-19- deze a.s. vrijdag 26 november door te laten gaan. Helaas..!Ik hoop DV e.e.a. komend voorjaar weer te kunnen oppakken.n nHartelijkegroet; Jan BuurmannZusters en broeders,nRecent werd ik door een opmerking van een gemeentelid op het idee gebracht om eens (weer) een samen zingen avond te organiseren. Inmiddels is er overleg geweest met o.a. de kerkenraad en is die avond gepland op vrijdag 26 november a.s. in de Bethelke
Locatie: Bethelkerk
Terug
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 14:00 uur of 17:00 uur; zie hiervoor de agenda.

Volg ons

CGK Emmen - de Bethel
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen

> Routebeschrijving