Scipio: CGK Emmen app

Scipio: de 'CGK Emmen app'

Vanaf nu kunt u, ook als gast* gebruikmaken van Scipio, onze 'CGK Emmen app'.
Met deze app kunt u
- digitaal collecteren, maar ook
- de gegevens van leden,
- het Open Venster,
- het mededelingenblad
- en nog veel meer, inzien.

U kunt nu tijdens alle kerkdiensten dus via deze app collecteren. Natuurlijk blijft de collectezak rondgaan en blijven ook de collectebonnen bestaan. Iedereen met een smartphone of tablet op Android of Apple kan de app in de app- en playstore downloaden.

Maar om gebruik te kunnen maken als gemeentelid van de app moet uw emailadres bekend zijn in de ledenadministratie. Is uw emailadres nog niet bekend? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@cgkemmen.nl.

Ook overige wijzigingen zoals (e-mail)adres, telefoonnummer, etc. dienen aangegeven te worden bij de ledenadministratie; de internetcommissie en appbeheerders kunnen uw gegevens niet wijzigen.

*U kunt als gast ook de Scipio-app downloaden en d.m.v. een account 'de Bethel CGK Emmen' aanklikken. U hebt, mede door de AVG-wet, beperkte toegang in de app. U heeft bijvoorbeeld niet toegang tot de ledenlijst, fotoalbum, mededelingenblad en (bepaalde) documenten. Wel kunt u o.a. de activiteiten, collecte, nieuws en agenda inzien! Ook als u als gast vragen hebt over de app kunt u terecht bij de Internetcommissie. Vul dan onderstaand formulier in.

Klik hier om te zien wat u allemaal kunt met de app.
En klik hier om te zien hoe u digitaal kunt collecteren.

Voor vragen over de app kunt u altijd terecht bij de Internetcommissie of vul onderstaand formulier in.
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur. In verband met Corona is er op dit moment alleen om 10.00 uur een dienst.

Volg ons

CGK Emmen - de Bethel
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving