Inloggen

Bijbelleesrooster 1 okt - 6 okt!

Bijbelrooster voor de komende week (thema: Uit welke beker?) 
N.a.v. de verkondiging over 1 Kor. 10:16-22 
 
Maandag 1 oktober 1 Kor. 10:16-17  
Hoe heb ik het Avondmaal gisteren in de kerk beleefd? Heb ik de eenheid  met Christus en met elkaar ervaren? Hoe kan ik in mijn leven die eenheid nog  meer gaan ervaren? 
 
Dinsdag 2 oktober Jeremia 2:1-3 
 Eens hield Israël van de HEER. In vers 2 wordt zelfs het beeld van het huwelijk  gebruikt voor de relatie tussen Israël en de Here. Hoe is dat in mijn leven? Hou ik van God? Waar blijkt dat uit in mijn dagelijkse leven? 
 
Woensdag 3 oktober Jeremia 2:4-7  
Israël is andere goden gaan dienen en God vraagt zich verbijsterd af:  waarom? Israël vraagt niet meer naar de HEER. Hoe is dat bij mij eigenlijk? Heb ik Jezus nog nodig in mijn leven? Zo ja, hoe dan? 
 
Donderdag 4 oktober Jeremia 2:8-9 
 Van de buitenkant lijkt het allemaal mooi en prachtig. De priesters doen hun  werk in de tempel, de profeten spreken mooie woorden, maar van binnen denken ze niet meer aan God. Ze vragen niet naar Hem. Sterker nog, ze dienen de afgoden. Heb ik in mijn leven nog een afgod die ik aan het dienen ben? Hoe kom ik daarvan af? 
 
Vrijdag 5 oktober Jeremia 2:10-13
 Uit vers 13 blijkt dat Israël twee wandaden heeft begaan: Israël heeft God  verlaten én Israël is de afgoden gaan dienen. Dat zijn twee stappen. Is dat herkenbaar in mijn leven? Noem een paar scheurende waterkelders van vandaag anno 2018. 
 
Zaterdag 6 oktober 1 Kor. 10:18-22  
Uit welke beker drink ik in mijn dagelijkse leven? Maak het eens concreet.  Hoe leef ik als ik uit de beker van de HEER drink en hoe leef ik als ik uit de beker van de demonen drink? 

Terug naar overzicht
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons

Chr. Geref kerk Emmen
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving