Inloggen

Bijbelleesrooster week 50

Bijbelrooster voor de komende week (thema: De Wederkomst van Jezus)
N.a.v. de verkondiging over 1 Thessalonicenzen 4:13-18

Maandag 10 december
Lucas 21:20-28??Hier wordt de Wederkomst van Jezus rechtstreeks in verband gebracht met
de verlossing van de gelovigen (zie vers 27-28). Betekent de Wederkomst van Jezus voor mij straks ook een definitieve verlossing? Zo ja, waarvan eigenlijk?
 
Dinsdag 11 december
Romeinen 8:18-30?Wij zuchten nu nog in onszelf in afwachting van de openbaring dat we kinderen van God zijn (vers 23). Wat bedoelt Paulus hiermee? Herken ik die hoop en verwachting voor de toekomst als het gaat om mijn eigen leven?
 
Woensdag 12 december
Filippenzen 3:17-21?Het lichaam van de gelovige zal op de dag van de Wederkomst gelijkgemaakt worden aan het verheerlijkt lichaam van Jezus. Hoe zal mijn lichaam er dan uitzien? Hoe zal het leven zijn op de nieuwe aarde die komt?
 
Donderdag 13 december
Titus 2:11-14??Hoe is dat in mijn leven? Doe ik ook wat Paulus schrijft in vers 12? Wat is
rechtvaardig en vroom leven eigenlijk?
 
Reageer op de volgende stelling:
Straks als Jezus terugkomt zal Hij alles nieuw maken. Dus het maakt niet zoveel uit hoe ik nu leef en welke keuzes ik in mijn dagelijkse leven maak. Als ik maar geloof in Jezus dan komt alles vanzelf wel goed!
 
Vrijdag 14 december
Matteüs 25:31-46?Wat zal Jezus tegen mij zeggen op de dag van de Wederkomst? Bij welke
groep zal ik horen?
 
Zaterdag 15 december
2 Thess. 1:3-12?Maakt de Wederkomst mij bang of kijk ik er juist naar uit? Durf ik mijn gevoelens hierover met andere gemeenteleden te delen?

Terug naar overzicht
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons

Chr. Geref kerk Emmen
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving