Inloggen

Scipio: Dé CGK Emmen app

Scipio: de CGK-app

Vanaf nu kunt u gebruikmaken van Scipio, onze CGK-app. Met deze app kunt u digitaal collecteren, maar ook de gegevens van leden, het Open Venster, het mededelingenblad en nog veel meer, inzien. Voor en na de dienst ziet u een kort filmpje met de mogelijkheden van de app. Tijdens de collecte laten we een filmpje zien over hoe u met de app digitaal uw bijdrage voor de collecte kunt geven. Natuurlijk blijft de collectezak rondgaan en blijven ook de collectebonnen bestaan. Iedereen met een smartphone of tablet op Android of Apple kan de app in de app-store downloaden, maar om gebruik te kunnen maken van de app moet uw emailadres bekend zijn in de ledenadministratie. Is uw emailadres nog niet bekend? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@cgkemmen.nl. Voor vragen kunt u altijd terecht bij Ruben Snippe, Johan Wegter, Johan Slagter of Wouter Bloemberg

Voor meer informatie; klik hier!

Terug naar overzicht
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons

Chr. Geref kerk Emmen
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving