Inloggen

Seniorenavond

Op zaterdag 26 mei organiseert de diaconie weer de jaarlijkse seniorenavond. Op deze avond gaan we samen eten en zingen, en laten we ons boeien door een spreker van Open Doors die ons verteld over de vervolgde kerk en wat Open Doors doet. Aan het eind van de avond houden we ook een collecte voor Open Doors.

De avond begint om 17:00 uur en we proberen om 21:00 uur de avond af te sluiten.

U kunt zich opgeven bij uw wijkdiaken, of op de aanmeldlijst die op het prikbord in de kerk hangt. Opgeven graag vóór 22 mei. Mocht u geen vervoer hebben, geef het dan door, dan regelt de diaconie dat u opgehaald en thuisgebracht wordt. Ook eventuele dieetwensen kunt u aan ons doorgeven.

Kortom, zet zaterdag 26 mei in uw agenda!    

De diaconie

Terug naar overzicht
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons

Chr. Geref kerk Emmen
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving