Inloggen

TUA open-dag

23 november 2018 TUA-dag over ‘vergeving’

Op D.V. vrijdagmiddagmiddag en -avond 23 november houdt de Theologische Universiteit Apeldoorn haar jaarlijkse TUA-dag. Thema dit jaar is ‘vergeving’.

De TUA-dag is bedoeld voor alle belangstellenden uit de brede achterban. Er zijn lezingen en workshops door docenten en hoogleraren van de TUA. Tussendoor kunt u genieten van een (eenvoudige) maaltijd, die u door de TUA wordt aangeboden. U bent van harte welkom om het programma (of een deel ervan) en de maaltijd bij te wonen! Graag vooraf aanmelden i.v.m. de catering en verdere organisatie van deze dag. Opgeven kan via het aanmeldformulier in de agenda op www.tua.nl of via de e-mail: registration@tua.nl, of belt u naar 055-577 5705. De toegang is vrij. Er wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

Terug naar overzicht
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons

Chr. Geref kerk Emmen
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving