De internetcommissie

De internetcommissie is een groep enthousiaste mensen die zich inzetten om de leden van de Bethelgemeente en andere belangstellenden zo optimaal mogelijk te informeren. De internetcommissie zoekt naar mogelijkheden om in verschillende rubrieken zo overzichtelijk mogelijk de nodige informatie op de site te plaatsen.

Privacy-gevoelige gegevens staan achter een beschermde login én in de app. Alleen die mensen die de mogelijkheid hebben om in te loggen kunnen deze gegevens ook bekijken. Hierbij moet bijvoorbeeld gedacht worden aan de wekelijkse nieuwsbrief en persoonlijke gegevens van nieuw ingekomen leden.

Dat de site mag bijdragen aan een goede communicatie, voor gemeente en overige belangstellenden, informatie delen en natuurlijk als allerbelangrijkste reden het dienen van onze Heer en Heiland Jezus Christus.

We staan open voor positieve kritiek dus mailt u ons als u suggesties heeft.

We zijn te bereiken via de contactpagina.
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur. In verband met Corona is er op dit moment alleen om 10.00 uur een dienst.

Volg ons

CGK Emmen - de Bethel
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving