Inloggen

Het Internetteam

Het internet team is een groep enthousiaste mensen die zich inzetten om de leden van de Bethelgemeente en andere belangstellenden zo optimaal mogelijk te informeren. In het seizoen 2007 - 2008 is het internet team gestart met het toegankelijk maken van de site. Om precies te zijn op 16 september 2007, de startzondag. Hoe toepasselijker kan het. In de loop van 2015 bleek het noodzakelijk om de website te vervangen. Op 24 december 2015 ging de nieuwe website van de CGK Emmen on-line.

Het team zoekt naar mogelijkheden om in verschillende rubrieken zo overzichtelijk mogelijk de nodige informatie op de site te plaatsen. Natuurlijk is het team afhankelijk van gegevens die worden aangeleverd. De site is een informatiebron naast het zogenaamde 'Open Venster'. Dit is ons contactorgaan dat elke vier weken voor de leden van de Bethelgemeente wordt uitgegeven. De site komt niet in plaats van het 'Open Venster', maar is een informatiebron naast het 'Open Venster'.

Privacy-gevoelige gegevens staan achter een beschermde login. Alleen die mensen die de mogelijkheid hebben om in te loggen kunnen deze gegevens ook bekijken. Hierbij moet bijvoorbeeld gedacht worden aan de wekelijkse nieuwsbrief en persoonlijke gegevens van nieuw ingekomen leden.

De site zal zich langzamerhand uitbreiden. De mogelijkheden zullen steeds groter worden. Nu al mogen we ons verheugen op een grote groep regelmatige bezoekers van de site. Dat de site mag bijdragen aan een goede communicatie, voor gemeente en overige belangstellenden, informatie delen en natuurlijk als allerbelangrijkste reden het dienen van onze Heer en Heiland Jezus Christus.

We staan open voor positieve kritiek dus mailt u ons als u suggesties heeft.

Het team is te bereiken via de contactpagina.
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons

Chr. Geref kerk Emmen
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving