Het Open Venster

Zoals de naam van ons maandblad al doet vermoeden kijken we vanuit onze gemeente de wereld in via een geopend venster. Ons gemeenteblad wordt u bij het uitgaan van de kerk aan­geboden. Er wordt ook een aantal verzonden naar gemeente­leden die elders wonen of studeren.

Kopij kan worden ingezonden per e-mail via het emailadres hetopenvenster@cgkemmen.nl of via het intranet worden geupload. Voor de niet-internetters bestaat de mogelijkheid kopij in te leveren in de kopijbus in de hal van de kerk (liefst getypt op A5 formaat).

Rooster!
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur. In verband met Corona is er op dit moment alleen om 10.00 uur een dienst.

Volg ons

CGK Emmen - de Bethel
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving