Zending & Evangelisatie

Zending
De landelijke christelijke gereformeerde kerk zendt diverse dominees en zendingswerkers uit voor verkondiging van het evangelie over de gehele wereld. Daarnaast financieren zij elk jaar verschillende projecten. Elk jaar zal één van deze projecten onder de aandacht van elke plaatselijke gemeente worden gebracht. Voor de jaren 2017 en 2018 is dat een project te Mocuba in Mozambique. De jaarlijkse afdracht van de gemeente Emmen zal besteedt worden aan de kosten voor het onderwijsondersteunende personeel. De zendingscommissie organiseert o.a. zendingszondagen om het werk voor de zending onder de aandacht te brengen. De hyperlink naar het project is: www.ruama.nl

Evangelisatie
De evangelisatiecommissie heeft als belangrijkste doel om mensen van God te vertellen. We willen via verschillende activiteiten mensen bereiken en hen bekend maken met Gods grote liefde en genade. We doen dit samen met: Het Leger des Heils korps Emmen, Baptistengemeente De Bron, Baptistengemeente Het Baken en de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Emmen.
Voor meer informatie kunt U op de website kijken van Geloven in Emmen, www.geloveninemmen.nl of op hun Facebook-pagina.
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 9.00 of 10.30 uur en 14:00 uur of 17:00 uur; zie hiervoor de agenda.

Volg ons

CGK Emmen - de Bethel
Vanaf 6 februari '22 gaan wij proefwonen in De Ichthus te Emmermeer. Alle diensten en activiteiten vinden dan hier ook plaats:

Walstraat 21
7815 RA Emmen
.
> Routebeschrijving