Baby's

Oppasdienst 0-4 jaar
Tijdens de morgendienst is er oppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er zijn elke zondagmorgen 3 oppassers aanwezig. Dit zijn gemeenteleden die door middel van een halfjaarlijks rooster ingeroosterd worden. De oppassers houden uw kinderen gezellig bezig met puzzelen, tekenen, spelen met auto's, lego, een muziekje (u kunt uw eigen CD meenemen) of door een mooi verhaaltje aan de kinderen voor lezen. Voor ieder kind is er een bak om persoonlijke spullen (schoentjes, flesje, etc.) tijdens de dienst op te bergen. Ook gastkinderen zijn natuurlijk van harte welkom. Ook voor hen zijn er bakken beschikbaar.

Avondoppas wordt incidenteel verzorgd en tevoren bekendgemaakt. Dit is meestal het geval bij speciale diensten. Kijkt u daarvoor op de agenda bij de desbetreffende dienst.
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur. In verband met Corona is er op dit moment alleen om 10.00 uur een dienst.

Volg ons

CGK Emmen - de Bethel
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving