Kinderen

Kindernevendienst
Iedere zondagmorgen is er kindernevendienst voor de kinderen van groep 1 t/m 6 van de basisschool. Voordat de kinderen naar de kindernevendienst gaan, komen ze voorin de kerk en wordt er door de leidster of dominee een inleidend gesprekje met de kinderen gehouden over het verhaal wat ze gaan horen tijdens de kindernevendienst. Het kinderlied wordt gezongen en dan gaan de kinderen naar de kindernevendienst en komen tijdens de collecte weer terug.

De kindernevendienst is verdeeld in 2 groepen, een onder- en bovenbouw. Zo kunnen de kinderen op hun eigen niveau het Bijbelverhaal horen en een werkje doen. We beginnen de kindernevendienst altijd met gebed. De kinderen horen een Bijbelverhaal. Aansluitend wordt er iets geknutseld, gepuzzeld en/of spelletje gespeeld en gezongen. We maken gebruik van de methode 'Vertel het maar'. Gasten zijn altijd van harte welkom!
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur. In verband met Corona is er op dit moment alleen om 10.00 uur een dienst.

Volg ons

CGK Emmen - de Bethel
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving