Senioren

Stap-In Koffiekring.
Iedere eerste dinsdag van de maand is er een koffiemorgen in de grote zaal van de Bethelkerk. U kunt dan binnen lopen voor een kopje koffie / thee en een praatje. Een unieke manier om uw mede-kerkgangers op een ongedwongen manier te leren kennen. Aan het einde van de morgen zingen we meestal nog een lied. U spreekt eens andere mensen en we proberen met elkaar mee te leven in de vorm van een kaartje. De Stap-In Koffiekring is geen vereniging en is voor jong en oud.

Seniorenuitstapje
Jaarlijks organiseert de diaconie een gezellige middag en/of avond voor de senioren uit onze gemeente. Soms doen we dat in eigen kerk, maar we gaan ook wel op pad.
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur. In verband met Corona is er op dit moment alleen om 10.00 uur een dienst.

Volg ons

CGK Emmen - de Bethel
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving