Inloggen

De Bethelkerk is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.
De Bethelkerk is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur.

 Jaarthema: "Meer dan genoeg"

Je kunt niet zonder..
Vol energie begin je aan een nieuwe dag. Er is weer veel te doen, je rent van het een na het ander. Halverwege de middag zak je helemaal in. Je hebt geen zin meer en er komt niets uit je handen, je raakt geïrriteerd, wordt duizelig. Je snapt het niet. Ineens bedenk je dat sinds je om zeven uur opstond, je niets meer gegeten en gedronken hebt. Je pakt brood, een sinaasappel en een glas vifit. Na een half uur merk je dat je weer bijkomt. Je kunt niet zonder. Zo is het met God ook. We zijn afhankelijk van onze God, de Bron van het leven. We danken het leven aan Hem, en komen met Hem nooit tekort!
Meer info over dit thema
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons

Chr. Geref kerk Emmen
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving