Contact

Wat wij geloven
Alles in onze kerk en in ons persoonlijk leven heeft te maken met Jezus Christus. We geloven wat de Bijbel over Hem vertelt: Hij is de zoon van God, God en mens tegelijk, Hij is gestorven voor onze zonden aan het kruis op Golgotha, Hij is opgestaan uit de dood, Hij leeft nu voor altijd om ons leven te geven.

Wanneer je vragen hebt over ons geloof, over één van de diensten die je hebt beluisterd of andere vragen neem dan gerust contact met ons op. Je kunt gebruik maken van het contactformulier om je vragen te stellen aan de predikant, de voorzitter van de kerkenraad, de scriba of aan het internetteam. Bij vragen kun je kiezen uit één van de contactformulieren in het menu. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur. In verband met Corona is er op dit moment alleen om 10.00 uur een dienst.

Volg ons

CGK Emmen - de Bethel
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving