Inloggen

Info-avond diaconaal project Wit-Rusland

Donderdagavond 11 juli zal Hessel Loonstra van de organisatie Livingstone in onze kerk komen praten over een mogelijk diaconaal project in Wit-Rusland.

Livingstone is hier lokaal actief, samen met Youth for Christ, om met name voor kwetsbare kinderen en jongeren een plek te bieden waar liefde en oprechte aandacht is. Wij als CGK Emmen willen graag samen met Livingstone de mogelijkheden verkennen voor een concreet project waar wij ons als kerk voor een langere periode aan kunnen verbinden. Wilt u meedenken en/of mee luisteren? Van harte welkom op 11 juli vanaf 19.45h in ons kerkgebouw. Bij vragen kunt u hierover terecht bij Jan Dubbelhuis

Terug naar overzicht
Over ons

De Bethel is een gemeenschap van mensen. Het geloof in God bindt ons samen. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn één door Jezus Christus onze Heer.

De Bethel is ook een gebouw waar wij samen komen. We zijn alle dagen van de week gemeente van Jezus Christus, maar dat wordt vooral zichtbaar op de zondag als we samenkomen. Ook u bent van harte welkom! Elke zondag zijn er diensten om 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons

Chr. Geref kerk Emmen
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen
0591-619100
> Routebeschrijving